Heat is on….

Åh vad jag är glad över att det är varmt ute, det är klart det är mindre skoj med alla flugfän men alltså att slippa frysa, det här är ju det bästa på hela året….så jag tänker inte oja mig över värmen.

För oss är det så också att dör hästarna går i hagarna är det så öppet runtomkring så övriga typ 10 månader blåser det mer eller mindre tilltagande småspov , vilket gör att nu när det är varmt i övrigt så fläktarcdet alldeles lagomt och det är ju rätt nice at man kan ha nån glädje av det någongång också…

Lite varierat i veckan, träning, ridträning, äntligen har jag fått tillbaka tweakliten så lite färgterapi/chakrabehandlingar, håller på att testa tensorteknik ( urgammal kunskap kopplad till sacred geometry) har haft 2 st distanshealingar och igår var Ulrika från Kungsborgs gård på besök , alltid lika trevligt.

Tekna har fått börja smygträna lite dressyr och den stummare högra sidan hände det mycket med igår bara, travhästar och höger varv är ju liksom inte jätteroligt men välbehövligt att man gör något åt det.

Har tänkt jag ska börja jobba Tina lite på töm , det är bara ett problem den lilla räkan är ju så liten och strömlinjeformad så hur ska tömkörningsgrejorna sitta kvar 😀 de är i lagom storlek till typ halvblod.

Musse har jag gett upp med vad det gäller sånt övrigt, han vill liksom ha det på sitt sätt . Han har ju haft en del bekymmer i sitt liv men ett väldigt fint och ärligt huvud och jag trodde helt klart att det det var färdigt för hans del med tävlandet och tränandet men man kan minst säga att han satte sig på tvären till den idéen så ok då han har fått träna på och vi får se om det håller i sig.

Ytterligare en häst som fått en att lära sig mycket nytt om väldigt mycket olika saker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.