Ibland lyser den med sin frånvaro…

Japp , så tänkte ju jag liksom att i helgen ska det bli skönt, då ska jag passa på att vara på stranden lite hemma som inte direkt blivit utsliten de senaste åren eller för den delen inte heller denna sommar, med start igår och träning avklarad igår så perfekt tänkte jag…. lite sol och bad i helgen, jomen tjena vad ser man på Yr, ösregn så klart, borde man bli förvånad… Näe inte egentligen hehe.

Så är det ibland lyser solen mest med sin frånvaro…

Desideria startade i Bollnäs igår och då var hon i bättre balans än senast, spår 12 bakom bilen på 1640m, lite för lång tid sen den förra starten så hon behövde nog få sig en rejäl urblåsare och ja det fick hon, loppet gick fort 10 öppning med 11 på varvet och de tog sig in på 4e plats, det kändes positivt och hon kändes väldigt fräsch idag när jag gick igenom henne lite snabbt, toppen…. tom magen var lite mindre hmm, hoppas bara nu inte att det tar 3 veckor innan man kommer med nästa gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.