Sommarnätter…

Oavsett hur det är eller går så är det väl ljuvligt med dessa fortfarande relativt ljusa sommarnätter…. att åka hem från trav medan man fortfarande ser handen framför sig och man inte håller på att frysa ihjäl när man kliver ur en varm bil efter resan hem… det är bara trist att det inte är så här jämt..

Började dagen meden tur med en fin Tekna, lätt i handen, rak och kändes liksom fin, hon var med mig hela tiden och kände hela hästen rörligt i tömmarna, trevligt 🤩.

Sen var det få Bollnäs och lång dags färd mot natt, spår tolv igen bakom bilen,backade och de körde fort loppet igenom , hängde på i tredje på sista varvet och gjorde i vanlig ordning det hon kunde, knep sista slanten och tidsmässig var hon en halv sekund från sitt rekord över den gällande distansen. Det har varit mycket 1640 och sprint sista tiden så gott med ett lopp även medeldistans innanför västen.

Gillar hennes uttryck

I övrigt kändes det kanske lite så här även om jag föredrar mycket plusgrader före mycket minusgrader.

Såg denna häromdagen och tyckte den var grymt rolig, fast det kan vara så att det är ett skämt som mest tilltalar Super Mariogenerationen. 🙂

Nu är det söndagmorgon och vi inväntar ”Hovis”, ridning på schemat i övrigt och glöm inte att anmäla till kvällens healing om ni vill vara med. Till veckan blir det min tur, efter avklarad kurs har vi deltagare också några sessioner vi får , det ska bli skönt.

Lite segt att kliva upp idag så tyckte denna bild kändes relevant.

Kan inte låta bli att tänka på Michelle då heller, hon var till Dannero på Breddlopp först igår som började klockan 11.00 och både red och körde, fina placeringar och en vinner och sen till oss och åka med till Bollnäs för att köra Desideria. Hon hade verkligen en lång dag.

All heder till alla er 2-beningar som kämpar med era och andras fyrbeningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.