Dagens budskap 19/7

Måndag igen och här kommer ett budskap från Oracle of the 7 energies- Colette Baron Reid.

Idag handlar det om att släppa sig själv fri… det är dags att titta på känslor av skuld som är något som verkligen håller oss tillbaka. Det viktigaste här är att du kan se det och släppa taget om det, känsla av skuld är något oerhört kraftfullt som kan förändra svåra situationer, det kan också skapa en känsla av ansvar hos dig om du gjort något som orsakat dig själv eller andra skada.

Det kan också ge näring åt en negativ spiral dom gör att du saboterar saker för dig själv då det finns en underliggande känsla av att inte vara värd just det du vill uppnå. Kanske har du sagt eller gjort något du ångrar och som är jobbigt att kännas vid. Om du erkänner att du gjort något fel och påbörjar ett handlande för att ställa saker till rätta så skapar det en känsla av frigörelse hos dig.

Kanske kan det också vara så att du skuldbelägger andra för nya oförätter eller håller kvar vid gamla. Nu är det tid att fråga dig själv varför det finns en känsla av skuld, det kan vara så att du bär omkring på en skuldbörda som faktiskt inte ens är din att bära om du tänker efter.

Fokusera, gör något åt saker och befria dig själv från ditt eget skapade fängelse. Alla gör fel ibland och det är viktigt att kunna förlåta båda sig själv och andra för att komma vidare. Kom ihåg att kunna förlåta betyder inte att man lägger sig platt och säger att det jag gjorde mot någon eller det någon gjorde mot mig är ok och acceptabelt utan att du väljer att aktivt förlåta något för att befria dig själv från något som i längden påverkar dig på ett negativt sätt.

Förlåtelsen här är till för att kunna släppa taget om något som inte tjänar dig längre.

🌈🙏

Senare idag kommer ett budskap till er som var med på healingen igår….🌼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.