Till er som var med på healingen igår….

Först vill jag tacka alla som var med och sen tänkte jag nu berätta om lite saker som kom upp på mitt håll…

Jag kände av mycket i överkroppen, och känslan var Hjärtchakra, Halschakra och pannchskra/tredje ögat, här inser jag att vi också måste ha en liten kurs i de olika chakrana och dess påverkan. Men det får räcka med lite kort info idag.

Hjärtchakrat räknas som det fjärde chakra och är beläget ungefär mellan 4-5 bröstkotan i höjd med hjärtat.

Det är vår inomboende kärleks boning och kärleken i sig ses som den största källan till healing. Obalans här kan upplevas som ängslan, avundsjuka och man kan ha svårt att släppa in människor, ofta kan det bero på tillbakahållen eller obearbetad sorg, känslan av att bli övergiven kan också sätta sig här. Det är också lätt att bli misstänksam och se på världen ur ett rätt så negativt perspektiv. Obalanser här sägs kunna påverka oss fysiskt med olika hjärtproblem, högt blodtryck , lungbesvär och astma. Här har jag ett bra exempel , hästar som har luftvägsbesvär med lungor inblandade reagerar på hjärtchakrats punkt om man scannar av dem.

Halschakrat

Är det femte chakra och det står för kommunikation , kreativitet och förmåga att uttrycka sig. När det är i obalans kan du ha svårt att ge uttryck för dina känslor och önskningar. Det hämmar din kreativitet och kan också skapa rädsla för andras åsikter. Det kan också hämma din förmåga att lyssna på andra men även dig själv.

Ett bra exempel är tex om du går och bär på något du vill säga ifrån eller kanske uttrycka vad du verkligen vill men inte vågar så kan det kännas som du går omkring med en ”klump i halsen”. Du kan också ha svårt för att säga nej och sätta gränser.

Fysiska symptom här är förkylningar, problem med munhåla, svalg, käkar , stämband, halsmandlar, nacke och sköldkörtel.

Sen kommer vi till Pannchakrat eller”tredje ögat” , kroppens sjätte chakra beläget strax ovanför näsroten mellan ögonen.

Pannchskrat står för din mentala del, drömmar, mål, visioner, intuition. Ditt minne och erfarenheter finns här. Obalanser kan ge sig uttryck i verklighetsflykt och överdrivet fokus på materiella ting.

Du kan också agera dömande mot andra människor och situationer. Det kan också påverka ditt minne, svårt att komma ihåg saker och att lära sig nytt.

Fysiska symptom är huvudvärk, synfel, svårt att koncentrera sig, migrän, nervositet och melankoli.

Det var det jag kände av igår, från hjärtat och uppåt, tryck även nacke, bakhuvud men även panna. Spänningar i halsen speciellt på sidorna och axlar och ut i armarna. Mycket blockeringar i överkropp även denna gång . Skulle säga mycket upplagrad stress. Någon kan som sagt var känt av huvudvärk och säkert lite yrsel också då energierna var höga.

Det var starka energier igår och förutom det så har vi också ett stark energiinflöde på jorden just nu som påverkar allt levande men man kan vara olika mottaglig, tänk fullmåne , vissa känner av det mycket får svårt att sova osv medan andra inte märker mycket alls .

Om någon har någon upplevelse att dela med så får ni gärna göra det antingen i en kommentar eller om man vill göra det mer privat så går det bra att skriva i Messenger.

Fortsätt att ta hand om er och drick ordentligt med vatten. 🌈

Sen tänkte jag avsluta med lite tips, det har ju varit en varm tid , även om det är lite svalare idag så ser det ut att fortsätta senare i veckan och man skulle kunna säga enligt den kinesiska medicinen att vi har överskott på hetta

Frukter som är svalkande är tex apelsin, ananas, melon och citron.

Pepparmynta är en svalkande ört och tex inom regndroppsmassagen använder man värmande oljor först och sedan kommer pepparmyntan som en ”cooler”.

Några blad eller en kvist i en kanna vatten med citron är ljuvligt avsvalkande och det går även att köpa te med pepparmynta ( lite lustigt med en svalkande kopp te) pepparmynta är också bra mot oro, orolig, gasig mage så den har många fördelar.

Hoppas ni har en toppenvecka

💕🌈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.