Tokyo , jag tänker på dig nu…

Ja nu är det igång… OS är roligt tycker jag då många olika idrotter som man aldrig ser annars och det kan ju inte finnas mycket roligare än att lyssna på när Christian Ohlsson på Radiosporten kommenterar ridsport, till och med dressyren blir rafflande…

Apropå dressyr så har fröken Tekna börjat kunna flytta sig lite för skänkeln och det är roligt att se vad det gör med kroppen.

Jag har jag mottagit mitt certifikat på avklarad Vibralite healingkurs steg 1 och har fått intoning och påbörjat steg 2. Det blir ännu mer spännande nu har jag iallafall konstaterat.💎

Undrens tid är heller inte förbi, Desideria och Tekna har blivit värsta kompisarna, har varit lite fundersam till hur det skulle gå och ha dem bredvid varandra men de har slagit mig med häpnad, det är som Desideria har bidragit med trygghet till Tekna, en del har ju små ponnyer som sällskap och resesällskap. Tekna hon slog på stort och valde Desideria hon.

Apropå OS och prestationer och inte sällan de som lyckas med nåt enastående är de som tänkt utanför boxen och gått sin egen väg och då måste jag bara dela denna video med Avicii.

Tyvärr är det nog i denna gren man har sin bästa chans just nu…

💕🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.