Dagens budskap 26/7

Dagens budskap kommer från Numerology Guidance Cards.

Idag handlar det om att det finns vissa saker som faktiskt är nödvändigt att de kommer till ett avslut , ett slags fullbordande för att förbereda för en ny början.

Du uppmuntras att låta en del saker i ditt liv gå helt enkelt, för att göra plats för något nytt. Det kan handla om ett sätt att tänka, beteende , vänskap, jobb, ort eller boplats som du vistas i eller relationer som du vuxit ur. Det kan också handla om att du fullgjort någon livsuppgift, studier eller karmisk lärdom.

Oavsett vad det handlar om så fungerar detta kort som en bekräftelse på att du ska röra dig framåt med självförtroende och mod till större och bättre saker.

Känn ingen rädsla för det okända för du har beskydd och blir vägledd. För att kunna underlätta din nuvarande situation så blir du ombedd att harmonisera med och följa den naturliga rytmen och cyklerna i ditt liv, cykler som leder dig mot en tid av naturliga avslut och fullbordanden.

Så släpp taget om det som inte längre tjänar dig, sprid dina vingar och lita på att du får vägledning till det som är rätt för just dig.

Ha en bra måndag 🙂🌈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.