Gilla….

Lyckades titta lite på OS i dressyr och man får ju liksom alltid någon favvo som inte nödvändigtvis behöver vara de som lägger beslag på medaljerna, min absolut första för många år sedan var den häftiga Gifted med sin ryttare Carol Lavell, skulle tro det var Barcelona OS…. vilken häst

Sen är det ju många som kommit och gått därimellan och några favoriter brukar också vara lusitanos. För några år sedan såg jag också en kur med Sönke Rothenberger och Cosmo dom jag tyckte var fantastisk, i övrigt hänger man med lite dåligt nuförtiden men en häst som jag fastnade för idag var Showtime för Tyskland den tyckte jag var häftig. Men i övrigt så många fina hästar och så mkt power och grace på samma gång att titta på , så fint.

Hänger med dåligt gör man även på musikfronten, hörde den här idag, enligt mig bäst i sommar, kanske gammal för er andra , det vet jag inget om….

Tänker i allafall gilla den så mkt jag vill…

🌈🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.