Augusti= Söndag

Sommaren kan ju jämföras med en helg… fredag det är Juni, man är lite trött efter veckan / vintern , men man har det bästa /lframför sig , hela helgen / sommaren. Juli , lördag mitt i det bästa en dag /tid av kanske festligheter eller bara njuta av livet.

Söndag / Augusti fortfarande härligt ledigt men vardagen och vintern kommer allt närmre. Man vill suga ut det sista och bästa innan det är för sent. För man vet att det är i det närmaste outhärdligt långt till nästa gång. Men man börjar ändå samla ihop sig inför det som komma skall, ett läsår eller ett arbetsår. Hösten är ändå på något vis en möjlighet till en ny start.

Det känns bra ,tycker hästeriet varit lite segt ett tag, en del skavanker här och där som bromsat upp det mesta och då är det lätt att få en känsla av att befinna sig i ett slags limbo, mycket som känns oklart och det kan vara svårt att ta ut någon klar riktning. Det finns tillfällen av ebb och flod och ibland får man acceptera att man befinner sig i ebb…. oavsett var man är så är det en sak som alltid är säker…. this to shall pass.

För min egen del börjar utbildning i slutet av månaden som ska bli spännande, äntligen.

Tanken är också att börja erbjuda Vibralitehealing på distans på lite bredare front och det ska bli kul, det är en så fantastisk sak att hålla på med.

Det kommer snart ett introduktionserbjudande på det.

Har tänkt jag ska skriva ett litet utförligare inlägg om Vibralite ,vilket bara det blir lite av en utmaning då det inte finns något på svenska så som vanligt får man försöka översätta och få det att låta någorlunda begripligt utan att det blir allt för mycket ”lost in translation.” Har stor respekt för de som jobbar med översättning kan jag säga. 🙌

Det kan kännas ungefär så här när man börjar översätta en text….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.