Budskap för Augusti

Tänkte att vi kollar lite vad som ligger energimässigt i den kommande månaden.

Det är lite intressant , detta kortet dök upp tidigare i veckan i Dagens budskap och har dykt upp ett tag i flera läsningar åt andra jag gjort den sista tiden och det brukar betyda att det är viktigt och vi behöver se och påminnas om att det verkligen är så.. Det är nog så också att det är ett tema som är just nu vanligt förekommande i det kollektiva.

Vi befinner oss i en tid för det är viktigt att knyta ihop lösa ändar , avsluta saker för det är dags för något nytt. Att göra sig av med det gamla för att göra plats för det nya. Har sett att det är fler med mig som håller på med att rensa ut i hemmet och det är ju ett sätt…

Det kan vara skrämmande att lämna saker bakom sig och att påbörja något nytt och man vet inte vart det ska leda, många är oroliga för situationen i världen men oavsett var du befinner dig talar det om att vi inte ska frukta det som är okänt, vi blir guidade nu och vi är på rätt väg även om jag tror att det är fler än mig som har dagar då man tvivlar. Ha tillit till dig själv och din egen förmåga.

Det kommer också att handla om att hitta balans den närmaste månaden. Kanske kan du komma att känna en viss frustration när det känns som en del saker står lite stilla, du har haft en känsla av att något är på gång men det liksom händer inget. Nu har jag förberett allt det här och nu då, now what?

Kortet handlar om Yin och Yang , de feminina och det maskulina och det talar denna gång om att just nu befinnervi oss lite i av en Yin cykel och på det personliga planet kan det vara mycket som händer inom en men som inte syns så mycket ännu i det offentliga. En bra tid för att utveckla sin intuition. Kollektivt är det mycket som händer ute i världen och det kan också vara saker som påverkar dig under ytan och får dig att omvärdera en del och kanske göra nya upptäckter.

Har du mycket att fundera på och processa så försök att få lite tid att göra det så klarnar det lättare för dig.

Detta följande kort slår liksom in på samma bana, Augusti gör att vi går in in i en tid med Yinenergi och det handlar mycket om det subtila , det feminina och det som pågår inom dig kan börja komma fram, det finns helt klart ett inre kreativt geni inom dig som pockar på och vill komma fram. Du kan under den här tiden börja att ge uttryck för en rad inspirerande idéer.

Någonting som du startar upp eller någon idé som kommer till dig kan skapa en känsla av osäkerhet är det här rätt? Kommer det att bli bra? Svaret är ja… står du i startgroparna för något så kommer det att på sikt leda till något som kommer att ge dig något positivt inom det finansiella, ett helt oväntat tillskott i kassan kan också komma in under denna månad .

Ha en fin augusti alla 🌈🌼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.