Hoppfulla dagar…

Det var ju en igår till exempel, grymt med Duplantis och alla duktiga hoppekipage på OS och naturligtvis extra intressant med de två svenska barfotaekipagen.

Tekna var rejält i gasen på träningen också , nästan så man blev lite skraj hur det skulle bli morgonen efter men hon såg jättefin ut överallt och idag har hon och Ellinor haft sedvanlig ridträning och hon såg väldigt fin ut.

Hon har fått snäppa upp det lite för att det inte ska bli tråkigt och nu travar hon bommar och hon har definitivt inget bomkomplex och är uppmärksam och intresserad.

Idag fick hon också börja på att gå i solfjäder och det är intressant att se hur hon tar sig an nya uppgifter där hon får både tänka och använda kroppen på ett nytt sätt.

Roligt också att höra att hon känns bättre i ridningen, det är ett plus att ha en ryttare som är erfaren och som känner olika saker och har koll på hästens kroppsdelar och vad som händer i arbetet. Själva har vi ju märkt skillnad i körningen men det är bra att få input från flera håll.

Just nu är det inga tävlingar för våran del och det kan kännas lite tradigt men på något sätt lyfter det iallafall mitt sinne att jobba med lite annat emellanåt som känns inspirerande.

🦄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.