En vecka…

Med blandat väder och blandade göromål.

Hemfix, hästar och har faktiskt skrivit sista provet i Kristallhealing för tvåbenta. I övrigt känns det som man har vänt upp och ner på det mesta i träningsväg men de fyrbenta verkar iallafall nöjda.

Tekna under veckans bomträning.

Mitt intresse för TCM har växt över tid och snart börjar ju min kurs ,och satt och sökte lite random på sånt kopplat till det och det finns liksom alltid några hästar rumtomkring som någon frågar om man har några idéer på och då ramlade jag in på en rad artiklar och även böcker med häst kopplat till de olika elementen inom TCM och det var mycket intressant, de olika elementen känner ni säkert till, vatten, jord, eld, trä och metall. Det finns då så att säga olika hästtyper egenskaper och hur kroppen ser ut, ingen info på svenska men min tanke var att jag ska översätta och skriva lite om varje typ när det finns tillfälle, jag är övertygad om att de är fler än jag som kommer tycka detta är intressant 🧐.

Tänkte återkomma med dagens budskap imorgon och är det någon som har något önskemål på vilken lek som ska användas så hojta till. Lägger ett foto härunder på några som finns att välja på.

Ha en trevlig fredagkväll och för övrigt ser ju utsikterna för helgen ut såhär:

🦄🌈🥂💕🌟🎊🌼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.