Dagens budskap 14/8

Eller egentligen skulle jag vilja säga ” ett budskap för denna tiden”. För det handlar om mer än bara idag detta, det flödar in så mycket information genom detta kort så jag skulle kunna skriva om det en hel dag.

På begäran blev det Oracle of the 7 energies av Colette Baron Reid.

Det absolut första som kommer är siffran 21, just det , det är där vi befinner oss just nu i år 21 på 2000-talet och säker minns ni 2012 det var mycket upphaussat om slutet på Mayakalendern och Hollywood drog ju sitt strå till stacken med ”domedagsfilmen” 2012. I spirituella kretsar har det fick talats mycket om att just året 2012 var så att säga startskottet för en snabbare evolution hos människan som på något vis skulle nå lite av sin kulmen 2021, vid lite lek med siffror så ser ni 2012 och 2021 innehåller samma siffror , det är bara de sista som är i omvänd ordning. Ett litet tips här är fundera på vad du gjorde och vem du var 2012 och titta på dig själv idag, jag är övertygad om att det är väldigt mycket som hänt som har format dig till den du är idag…och det kommer mera…

Exposed unrevealed handlar också som i mångt och mycket om skeenden både i det stora och i det lilla. När det gäller i det stora talar det om avslöjanden och att mycket saker kommer komma fram i ljuset och det kan vara stora och oväntade saker. Enligt mitt sätt att se det så sipprar det ut lite sådant i till och med i mainstream media i små lagoma doser , inte minst den här sista veckan. Men vi ska komma ihåg att i just media är det vissa saker som det läggs stort fokus på och andra viktiga händelser kanske inte får lika stor plats. Det är lätt att tro att för att det inte rapporteras om i media så finns det inte.

I det lilla det vill säga på individnivå så kan de vara så att vi får veta saker om oss själva, plötsliga insikter som vi inte riktigt vet varifrån det kommer, det kan vara bra saker men det kan också vara en del saker som skivar litegrann som gör att vi skäms , vi kännes oss lite ”fel” helt enkelt. Hur det än är så kommer sådana saker upp nu för att vi inte längre ska stoppa undan dem, de är sådant som i längden gör att vi kan känna oss begränsade och gör att vi håller tillbaka när lovande möjligheter ligger framför oss.

Det är med andra ord dags att göra oss av med alla gammal skam, det kan vara så mycket, en upplevelse att inte vara tillräckligt bra , smal, snygg intelligent , bara du vet vilka saker som skaver för just dig, Ibland vet man inte vad det kommer ifrån men det finns en känsla av motstånd eller olust som är tärande. Fråga dig själv vad den känslan handlar om och vad den kommer ifrån för ditt högre jag vet och när du får den insikten så kan du titta på det , förstå och det kommer fram i ljuset, inte längre något som ligger omedvetet och ”skaver”.

Universum skapar inte skräp, bara magi och du är en del av den kom ihåg det. 💕

Om du har ett spirande intresse för spirituella saker så finns det en kvinna på Instagram som har mycket intressant att dela med sig av som jag följer… sök på a_girl_in_the_universe och sen har vi Amanda Ellis som har egen youtube kanal , där finns också mycket intressant.

Jag hoppas ni har en fantastisk helg fylld med vad som betyder mest för er, för min egen del laddar jag för en del sol, en del färgterapi, häst och ett event online från Skottland.

❤️🧡💛💚💙💜💓

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.