Dagens budskap 17/8

Från Energy Oracle Cards- Sandra Anne Taylor.

Dagen handlar om tålamod… du tycker du se väntat så länge på något och det är inte riktigt där ännu… försök att slappna av och släpp de enkelspåriga tankarna på att något måste hända precis nu och precis på det sätt du vill, släpp lite på kontrollen. Det finns mer än ett sätt på vilket det kan bli bra.

När du tänker att det bara finns en lösning på situationen och hänger fast vid den för hårt så blockerar du alla andra möjligheter att komma in. Släpp oron och försök vara mer flexibel, va tålmodig , öppen och kreativ. Välj att sitta lugn i båten just nu. Det finns fler möjligheter än du är medveten om just nu, så stilla dig så får du möjligheten att se dem.

Ha en fin dag, trots hmm regn…☔️🌈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.