Augusti= Söndag

Alltid tidigare år då brukar det liksom komma över en , en lite kymig känsla kring skolstarten. Även fast det var många år sedan man gick i skolan själv så verkar det vara en programmering som sitter rätt djupt rotad. Sen är det den där morgonen när luften känns annorlunda det liksom doftar annorlunda och man bara vet på något vis att nu är det liksom färdigt, nu är det höst även om det väntar fina dagar framöver.🍂

Lite som en Söndag och helgen är snart slut.

Sällan blir väl sommaren som man tänkt sig i mångt och mycket….men ibland är det väl bara så när man gör förändringar.

Nyss fick jag tillbaka det sista provet i Kristallhealing kursen och jag känner mig väldigt nöjd med vad jag åstadkommit, kurs på engelska återigen och blev väldigt glad över lärarens kommentar:

A marvellous result, you covered all of the main aspects and remained on topic. You demonstrated your passion in this area along with a solid comprehension of the course content throughout your assessments. Your hard work was evident throughout the modules. Well done, Malin.

Kände att jag ville dela med mig lite av ett av mina glädjeämnen,rent generellt tror jag vi skulle behöva göra det lite oftare för jag tror att det kan inspirera andra.

I veckan har jag faktiskt arbetat med att balansera chakran på en del fyrbenta och det är ju intressant hur de punkterna kan kopplas till vissa problem som tar sig fysiska uttryck hos våra vänner travhästarna. Det ska bli väldigt intressant att få fylla på med studier inom den kinesiska medicinen till allt detta.

Och så några visdomsord så här inför helgen

Så sant som det är sagt 🙂👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.