Intensiva och spännande dagar.

Stack på måndagsmorgonen iväg innan grannens tupp hann blinka…

Vi började kl 9.00 där nere i Västerås och det har varit två instensiva och spännande dagar med mycket information att ta in och bearbeta .Mycket tankar som väcks om både nya och gamla hästar och inte minst sin egen hälsa men även andra i sin egen närhet.

Jag har tidigare haft vad man nog borde kunna likna vid fobi av både nålar och blodprovstagningar och mången gång antingen måst ligga ner eller måsta suttit med huvudet mellan knäna för att inte tuppa av . I akupunktur är det så tunna nålar och inte en massa rör som ska fyllas med blod, tack och lov, men måste ändå säga att de känns rätt bra att både blivit övningsstucken på och fått öva att sticka själv på andra människor och faktiskt klarat av det också, ett rejält steg utanför komfortzonen bara sådär….

Kom att tänka på detta citat idag för det känns som det kan nog spegla väldigt bra hur det kan vara när man börjar med något nytt.

All change is hard at first, messy in the middle and gorgeous at the end.” ― Robin S. Sharma, The 5 AM Club: Own Your Morning. Elevate Your Life.

🦄🌼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.