Budskap till er som var med på healingen igår…

Den senaste veckan tycker jag mig känt av att saker och ting verkar lite tyngre och lite trögare, vi går in i hösten som för många innebär mycket arbete och skola, det handlar en hel del om att prestera samtidig som vår kropp egentligen kan behöva ta det lite lugnare, vi vet ju alla hur man påverkas av att det blir kallare och mörkare ute.

Igår fick jag till mig lite olika saker som jag tänkte berätta om. Vid de tidigare healingtillfällena har jag mest känt avfysiskasaker och det har varit mycket i de från hjärtat och uppåt, mycket hals-pannchakran. Igår var det mer de nedre chakrana främst bas och solar samt rygg och mage.

Vårt rot/baschakra är beläget vid svanskotan ungefär och representerar vår fysiska existens, våra grundläggande behov det materiella det är också vår jordiska medvetenhet. Oro för sig själv, familj, nära och kära, boende ,arbete och ekonomi är är kopplat till detta chakra.

Nästa jag kände av var solar plexus ( strax ovanför naveln) här handlar det om energi att utföra våra handlingar, självförtroende och mod. Tron på oss själva, jag tror vi alla kan känna igen oss i hur det kan kännas i magen när vi ställs inför något som verkligen utmanar oss…

Det var lite av vad jag snappade upp igår och naturligtvis är var och ens upplevelse mycket beroende på var man är i livet och hur man upplever sin situation och omgivning. Skulle något komma upp som man behöver prata om eller fråga om så man alltid välkommen att höra av sig till mig, (det stannar alltid mellan dig och mig). 💕🦄🌼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.