Lugn helg

Satsar på lugn helg efter händelserik vecka och idag så tog jag och Desideria ett ridande skogsbad. Det blir faktiskt mer och mer ridning hos oss just nu , ränderna går visst inte ur. Tekna jobbade med solfjädrar igår och jag jobbade med att mjuka upp höger sidan på Desideria idag bitvis.

Det var intressant på ett sätt idag för Desideria är ju ganska lugn där hon knatar på såväl för vagn som under sadel men jag vet ju hur det brukar se ut på pulsmätaren när man passerar vissa ställen tex rakbanan. Nu hade jag ingen pulsmätare idag när jag red men jag tyckte det hördes en liten spänning i näsborrarna, så jag började jobba med henne i väldigt låg form och efter ett tag kom det en rad grymtanden och djupa suckar , det var som all spänning andades ut,så skönt och vilken skillnad på hästen sen.

Passade på att öva lite punkter från kursen i veckan med så då blev hon nog än mer nöjd.

Nu blir det koll på V7 från Bergsåker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.