Det snurrar runt….

En hel del i huvudet nu, det var ju lite stiltje några dagar efter första kurstillfället, som tur är så störde det inte mig så mycket, man brukar känna sig lite som en ”stoppad” korv efter något sådant intensivt och det måste få ta lite tid att landa.

Fick hem en ny bok igår i ämnet och sen tog det fart, så mycket som jag tänkt på i så många år men inte haft något system att sortera efter blev helt plötsligt konkret och greppbart och det går att följa tankegångarna. Mycket handlade på kursen om de olika inre organen och det är ju något som intresserat mig så länge och nu är jag äntligen där. Just helheten är det som intresserar mig mest, hur saker hänger ihop dvs roten , orsaken eller utsprungsproblemet kontra grenen, följdproblemet eller symptomen. En del punkter har vi fått och det går ju att än så länge att jobba med dem med akupressur, just akupressur det är också en sak jag känner jag måste studera mer. Jag har ju redan sett lite vad som händer på våra egna ”försökskaniner”. Så spännande

🙂🙏🦄

Kvällstur med ”Gentlemannen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.