Dagens budskap 4/9

Idag blir det ett lite annorlunda budskap och det kommer från Kristallvärlden. Jag har ju gått två utbildningar i Kristallhealing en för djur och en för människor och idag kändes det som att det var dags att lyfta något från denna sfären. Rent generellt har intresset och framförallt efterfrågan ökat mycket de senaste åren och vissa stenar som ligger högt i vibration och har många eftertraktade egenskaper har blivit ganska svåra att få tag på och priserna har stegrats rejält så att intresset i världen ökar helt klart. För något år sedan läste jag en bok om olika alternativa behandlingsformer och den tog upp allt möjligt akupunktur, homeopati olika vibrations och frekvenser inom ljud och ljus och även kristallhealing. Boken var skriven av en läkare som med ett öppet sinne gett sig in i den alternativa medicinens värld för att testa olika saker och det var en grymt intressant bok som på allvar väckte mitt intresse i att kristaller och stenar är mer än bara vackra att titta på.

Här kommer dagens budskap:

Citrinen är en kristall som symboliserar glädje och överflöd. Den skiner lite som en egen sol och den hjälper till att höja kreativiteten.Den skänker också ett inre lugn.

Du spenderar för mycket tid med att oroa dig för hem och familj, finanser och framtiden. Glöm inte att du är en människa som lever i överflöd, se dig omkring , är inte saker ganska bra egentligen det är bara det att du ofta glömmer att vara tacksam för det du har, vi människor har ofta en tendens att fokusera på de saker i vårt liv som inte fungerar och glömmer allt som faktiskt finns och fungerar.

Glädjen är viktig och att behålla ett lekfullt sinne. Var tacksam för den du är och vad du har. Ta dig tid att vara lekfull. Försök se överflödet runtomkring dig för det finns och du har alla möjligheter att attrahera in mer av det goda. Du behöver hitta lite mera optimism just nu. Allt är ju energi och försök hitta mer av det positiva i din vardag, enkla konkreta tips, gillar du blommor och blir glad av det, köp en bukett till dig själv, att omge sig med saker man gillar höjer din vibration och sinne. Träffa några vänner eller gör någonting roligt. Viktigt att omge sig med positiva människor , titta på vackra saker, bara du vet vad som är bäst för dig.

Sann glädje och känsla av överflöd kommer från ditt inre men du kan behöva nära dina behov för att se och känna den, fyll upp din kopp är dagens tips och om du råkar känna dig dragen till just citrin så är det ingen dum idé att införskaffa en, de är vackra att se på och jag vet många som både har armband eller bara en trumlad sten i fickan och dessutom är de inte dyra heller.

Hoppas ni har en fin och solig lördag🌞

Trumlad Citrin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.