Magisk dag…..

En dag av orakelkort, tarotkort och ridträning, lagom lämplig mix blev det igår.

Intressant också att jag börjar känna rätt tydligt att det finns en del olika lekar som jag helt enkelt inte riktigt resonerar med , vissa känns bra på en gång man börjar arbeta med dem , och vissa har en förmåga att liksom växa till en över tid. Det är väl lite som uttrycket ”You are not for everyone and everyone is not for you. ”

Sen är det ju skillnad på tarotlekarna och orakelkorten med , och belive me det finns sjukt mycket av allt. , det är en helt egen värld och det finns en del saker som intresserar en mer än andra och ibland går det i olika faser. Något som jag ändå lagt märke till är att intresset för det Gudomligt Feminina ökar och det på väldigt många plan, det finns väldigt mycket kurser kopplad till detta , olika initieringar för att jobba med olika energier tex Mother Mary, Mary Magdalene, Isis och Quan Yin. Det finns väldigt mycket kring kvinnor genom historien som gömts undan , mycket kunskap som varit dold men som ändå förts vidare och överlevt och som på senare tid börjat komma ut och bli tillgänglig för fler och när man börjar titta lite närmare på det så förstår man det finns så mycket power och kunskap och det är såklart en maktfaktor som man inte ville att vanligt folk skulle ha, häxförföljelserna är ju ett bra exempel på detta.

Kunskaper från olika gamla civilisationer är också något som det finns en växande intresse för, Egypten, Atlantis, Lemurien och så vidare och där finns också mycket kopplat till kristaller och vad de har använts till genom tiderna.

En tredje sak som också ligger i tiden är naturen, dess element och även varelser som älvor, drakar och enhörningar, de sistnämda har ju en väldigt stor plats i populärkulturen och både barn och vuxna älskar enhörningar av alla de slag.

Igår såg jag en egentligen inte så otäck film om man jämför med mycket annat som hette Upgrade och var från 2018, en science fiction med en framtidsvision kan man säga och de har man ju vid det här laget sett en del me eller mindre overkliga och ofta är det ju ett sådant hopp i tid och teknik så att det blir mest wow och coolt för det ligger så långt ifrån där vi är nu men den här filmen var annorlunda , den ligger precis i gränslandet där vi befinner oss just nu och vad som nog är möjligt i en nära förestående framtid (och då menar jag riktigt nära) inte alla detaljer förstås men mycket i stora drag och det var riktigt skrämmande för det kändes inte så långt bort och otroligt som framtidsskildringar annars kan göra.

Idag blir det nog inte en fullt lika magisk dagt på det sätt som igår, det lutar mer åt fördjupningsarbete i akupressur med fyrbeningar , perfekt väder för det.🌧

🐈‍⬛🦄🧚‍♀️🧜🏻‍♀️🧜🏻‍♂️🧞🐲

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.