Dagen före….

Tiden går, jisses tyckte nyss det var kursstart och nu är det redan andra träffen, det har liksom gått en månad igen. Det ska bli kul med nytt lärande men också att träffa alla och höra vad som är på g. I övrigt tycker jag det flyter på rätt bra och det känns som det är nära start osv med 3 st i stallet.

Idag var det en söndagsridning med Desideria och Tekna och idag fick jag faktiskt den där ”kentaurkänslan” med Desideria ni vet man sätter sig i sadeln och så är man liksom ett, allt är bekant och hon var inte ens lite spänd första stegen utan mera Jaha då var det sånt här idag då… det är faktiskt märkligt hur en häst som kan vara så uppe i gasen som hon kan vara i tävlingssammanhang kan vara så oerhört sävlig , det var lite som att va ute på tur med Tjuren Ferdinand. Så himla skönt faktiskt. Hon blev till och med lite arg på mig i dag då jag ville hon skulle trava i kapp Tekna som går betydligt raskare från stallet.

Imorgon är det kurs igen då, ska bli spännande men det blir tidig morgon.

Det kom ett paket som jag var och hämtade ut idag, en present från min amerikanska vän Terri, en slags lycka till med studier present, en superfin väska , från en superfin vän jag blev så glad. Den passar verkligen perfekt och man får plats med mycket. Det är häftigt hur man kan hitta vänner på andra sidan jorden i dagens läge med liknande intressen. Så tacksam för detta. 🙏❤️

När jag kommer hem den här gången är det dags att ta tag i några projekt som nu börjar kännas mogna att sjösättas och det ska bli spännande.

En som har lite bråttom och en som inte har det….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.