Två spännande dagar…

Två dagar kan tyckas vara kort tid men man hinner med mycket… föreläsning på måndag morgon om rörelseappsraten, mycket hovar, ben ,muskler och fascia.

Praktiskt eftermiddag med att klämma och känna på olika hästar. Tisdag teoretisk TCM och praktiska övningar med nålande. Vi är inne på lungor och lever just nu och den akupunktur jag fick var nog riktigt spot on, jag har ju allergi och astma , det är ju något man långsamt vänjer sig vid och det påverkar orken mer än vad man ibland fattar även om man medicinerar , fick kanon punkter för det och även om det inte känns som jag har några problem just då så kändes det som bröstkorgen blev 2 nummer större efteråt och det var bara före lunch.

Efter lunch gick vi in på lever och sen fick vi sätta de punkterna på varandra, vilket flöde det blev i kroppen, blev helt varm och mjuk i nacke axlar och pigg.

Det är ju verkligen en bonus i detta , när man gör något i utbildningssyfte för häst stannar det ju ofta vid just det, här handlar det så mycket om helhet som också är applicerbart på oss själva och även vi får ta del av dess fördelar, man börjar också tänka i helt nya banor och analysera både sig , andra tvåbeningar i ens närhet och fyrbeningar.

En sak med lever är att den känsla som är kopplad till den är ilska…. Många roliga samtal kring detta, ni vet de som lätt tänder till i trafiken och skäller på alla trafikanter, lite understödjande av levern är inte fel om man har lätt att tända till ,känner man inte igen sig själv heller för att man blir oftare och lättare arg än annars så ja då skadar det inte att hjälpa levern lite, tänk så mycket skräp den ska ta hand om och bryta ner som vi stoppar i oss, tex socker, fett,värktabletter, alkohol ja ni vet plus en massa annat som påverkar som tex stress. Att vara trött och att magen krånglar och spända muskler, klump i halsen, PMS , känslan av grus i ögonen, grumlig syn också vara tecken på att levern får jobba lite väl hårt.

I vilket fall nu hemma igen , ny inspiration och definitivt ny energi, faktiskt konstigt hur pigg jag varit idag, det måste helt klart bero på akupunkturen igår och fick nyss veta att det kallas Qipåslag.

Det är ju några andra projekt också på g härhemma i vilka det redan börjat komma in lite förfrågningar och jag kan väl säga att det rör sig lite mer om den spirituella delen och de närmaste dagarna kommer det att komma ett introerbjudande på lite nytt så håll ögonen öppna om det är något som ni vill ta del av.🌼🦄🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.