In i Oktober…

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen men det är så mycket annat som händer, denna veckan har det varit en hel del kortläsningar och healingar. Har hållit på och jobbat med underlag från kursen, fortsatt och behandlat mig själv med akupunktur.

Desideria startade för första gången på länge i veckan , inge vidare väder ,underlag eller resultat men heller inga förväntningar med tanke på vad som varit så nu får vi helt enkelt se om hon kan komma igång igen.

I övrigt har jag drabbats av ett stort behov av att rensa hemma, det är så oerhört mycket grejor fortfarande efter pappa och en massa som kommer från Nolby och huset är ju inte jättestort och det är så mycket saker som bara finns där men jag vet egentligen inte varför längre…

Ärligt så tror jag att akupunkturen har fått igång mig på mer än ett sätt, man måste också göra sig av med en massa gammalt för att göra plats för något nytt att kunna komma in.

Under hela sommaren har jag också väldigt ofta dykt på saker relaterat till The Divine Feminine, läste Sophiakoden för ett tag sedan och sedan har det fortsatt att dyka upp, senast i veckan så drömde jag att jag var lärare i typ Balans mellan The Divine Feminine och The Divine Masculine, mycket verklig dröm där jag stod och förklarade en massa och jisses vad mycket jag kunde som jag inte har en aning vad det kom ifrån, mycket intressant och man undrar ju vart man får allt ifrån när man drömmer. Säkert har det också något att göra med studier av Yin och Yang och nog måste jag säga att det skulle nog inte skada med lite mer balans i den här världen på just det området , jag tror människor skulle må betydligt bättre.

Tänkte faktiskt jag skulle skriva lite om det i bloggen vid tillfälle då det säkert kan vara till glädje och lite positiv support för många.

Full fart mot nästa vecka….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.