Mest skrämmande….

Det firas ju Halloween och det har blivit en del genom skolan men i övrigt så har det väl inte hänt så jättemycket, det här är väl det mest skrämmande jag kan bjuda på…

Malin the nåldyna ….så ja det går helt klart att övervinna en hel del rädslor, jag har hela mitt liv hatat blodprov och sprutor och allt som har med nålar att göra, förmodligen mest för att illamående och yrseln som kom efteråt och lätt slutade in en ”avtuppning.”

Men som sagt nu sätter jag tom nålar på mig själv…

Det är ju en lite dryg period nu framför oss med mörker, lite sol och inte något vidare väder heller, blött , kallt ev mycket snö eller mycket is och det brukar ju innebära ändå att man spenderar betydligt mer tid inomhus och man vill ha det ombonat och hemtrevligt.

Har ju rensat på härhemma i väldigt mycket gammalt egentligen från flera generationer på pappas sida och har en kompis i USA som sysslar en del med Feng Shui som jag fått mycket intressanta tips av hur man kan tänka för att få lite bättre flow hemma.

I övrigt så kanske det ser segt ut att det inte händer så mycket på ytan, inga starter på g på travet och så vidare men under ytan händer det ganska mycket just nu och det är mkt förändringar på g på de flesta fronter men mer om det någon annan gång.

Robin Sharma har ju ett sånt bra uttryck för just förändringar…

”Changes are hard at first, messy in the middle but beautiful in the end… ” kan vara väl värt att komma ihåg för jag upplever just nu att det är många som gör verkligen stora och radikala förändringar i sina liv och även om det är nödvändiga så är det inte automatiskt så att de behöver kännas lätta.

Det är kanske nu man skulle börja snickra på en bok gällande Post Covid. För nog är det så att denna tid med Covid 19 har förändrat mycket både i det stora och i det lilla och kommer fortsatt göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.