Upplyftande tips i julstressen.

December brukar ju vara något av en raketmånad, den hinner knappt börja så är det så mycket som ska hinnas med och vips så är den över.

Jag har känt ett tag jag måste delge lite tips för hälsa och välmående, det är många som kämpar på nu, det sista innan julen, kanske finns det någon lite ledighet som väntar och det är inte långt borta men mycket som ska göras innan dess.

Ett jättebra tips som jag har och som jag testat själv nu under en tid är detta.

KSM66, fullspektrumextrakt av ashwagandha (Withania somnifera) bidrar till ökad stresstålighet, fysisk och mental kapacitet, minne, inlärning, känslomässig balans, återhämtning, kardiovaskulär hälsa och ork samt till lugn och lättare insomning. … Stödjer också hälsan hos kvinnans reproduktiva organ.

Stress är ju något som de flesta av oss utsätts för och det kan vara bra att hjälpa både kroppen och knoppen lite på traven.

KSM66 finns på de flesta hälsokostbutiker och det finns mycket att läsa om just aswagandha om man är intresserad.

Lion’s Mane har blivit mycket populär bland dem som uppskattar att vara skärpta och koncentreradwe.Igelkottstaggsvampen, eller Lion’s mane (Hericium erinaceus), har blivit något av kontoristens hemliga vapen. Den har nyligen vuxit i popularitet, särskilt bland dem som utför arbete som kräver koncentration och precision. Lion’s mane är en fantastisk kompis för studerande och andra som seglar i informationsflödets virvlar. Lions’s mane har traditionellt använts i kinesisk medicin, t.ex. gällande matsmältningen.

Det finns mängder av olika fabrikat i både tablettform men även droppar om man känner sig mer bekväm med det.

Många av oss har ju en fablesse för lussebullar i olika former och det är ju intressant att det är svårt att sätta ordet på varför, det är ju liksom ändå en bulle….

Under senare är har man sett ett samband med saffran och känslomässig balans, saffranär som en naturlig hjälp mot nedstämdhet. Tycker detta är intressant , lussebulle tiden är ju hos oss under den mörkaste tiden av året då energin är på sparlåga och vi knappt ser solen, det gula vackra i saffranet är nästan det närmaste man kommer något solgult i det mörka december och det är häftigt att det kan hjälpa oss med att förbättra humöret. Kanske är det därifrån suget kommer efter just lussebullar, det finns något i det som kroppen känner att den behöver.

Tänkte att jag delar en bild på just Saframyl som vid det här laget är välbeprövat och till och med finns att köpa på apoteket.

Hoppas att det finns något som hittat något i detta som kan vara till hjälp, extra viktigt den här tiden på året att hjälpa kroppen upprätthålla balans och energi, det har man också blivit ännu mer varse om när man studerar den kinesiska medicinen och vad mycket man faktiskt kan göra själv.

En sak jag tänker bjuda på så här till jul dvs nästa helg är att ha en distanshealing för de som vill vara med, då jag tänker att det är många som kan behöva någonting för egen del mitt i julstressen. Det blir min julklapp till er och mer info om när och hur kommer lite senare men planera in söndagkväll den 19e.

Hoppas ni har och får en fortsatt fin helg.

🌟💕🦄☃️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.