Chilla eller Chilly

Brr nog är det lite kallt, känns alltid lite extra när det varit plusgrader och så blir det helt plötsligt över 10 minus. Har sagt det förut och säger det igen , vi är rätt tåliga ändå med tanke på vilket temperaturspann vi kan uppleva på ett år från 30 grader varmt på sommaren(ett bra år) till -30 på vintern, både den ena eller andra kan ju upplevas som besvärlig men ändå så gör vi det .

Har faktiskt försökt att chilla lite, det har varit mycket nytt i höst så det är fint med ett litet julbreak.

Det var ju lite varmare i helgen så då passade jag på att öva lite akupunktur på pållarna och det har gått bättre än vad jag trodde, Desideria har ju varit jättebesvärlig förut när man har haft någon som ska sätta nålar, så det har alltid varit svårt och nån har de kunnat få dit sen har det varit lite stopp. Hon har fått testa de extra tunna nålarna för att underlätta och det har gått över förväntan. Har faktiskt kunnat behandla det jag velat efter recept. Vi har gått igenom alla Zangorgan under kursen och nu kommit till Fu och senast jobbade vi med Tunntarm och Tjocktarmsmeridianerna och även då fick man aha upplevelser när det gäller en själv och ens egen hälsa.

Tekna har också ett recept som jag använt och hon verkar mycket tillfreds och jag hoppas verkligen kunna hjälpa henne med sin kropp.

Den gamla gentlemannen dvs Musse har varit mkt skeptiskt men ser i det närmaste salig ut nu när han står och får behandling, när väl nålarna sitter. Det är bra de är så olika och har både olika personligheter och skavanker , det blir extra intressant då att se vad som händer.

Julklapparna är redan fixade så det behöver man inte tänka på, skönt det verkar som det tog några dagar att gå ner i varvantalet och då kan man fortsätta på det spåret imorgon, att ta det chill,då jag antar det som vanligt kommer vara dagen före julkaos lite överallt.

Här kommer mitt recept för en God Jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.