Ring in det nya och ut det gamla….

Har faktiskt funderat på att göra någon slags summering av året men inte känt någon vidare lust bara, tänkte ett tag strunta i det men så imorse dök det upp en bild som ett minne i mitt flöde som ändå väckte något till liv, så det ska jag ta tillvara på.

Tror nog de flesta kan skriva under på hur konstiga de här två sista åren varit pga av Covid, det är så mycket i våra liv som har förändrats och som förmodligen framåt också kommer att göra det. Mycket förändringar i det yttre men tycker också det blivit mycket förändringar i det inre, och det hör man inte minst på hur folk resonerar, det är mycket som förändrats och det är väl så att det enda vi kan vara helt säker på inte kommer förändras är just detta att vi lever våra liv i ständig förändring.

Den här bilden tog jag i mellandagarna för 5 år sedan där vi höll till med hästarna då, efter detta har mycket hänt och vi hästarna har bott på ett annat ställe nu i 3,5 år .

På den tiden höll Desideria mest på med sånt här på fritiden. Det var 4 st fyrbenta som flyttade med oss till Wolmsta och av dem fyra är det bara Desideria kvar. Någon flyttade hem, någon fick ett annat liv och någon har slutat sina dagar.

Det var också mycket på grund av Desideria som gjorde att det blev några år på Wolmsta, Lilla fröken Tekna var en av dem som kom istället för dem som gick.

Det har varit händelserika år må man säga och hästar har kommit och gått.

Så japp många olika hästar och som hästlivet i allmänhet, roliga saker och väldigt tråkiga saker händer.

Det kan finnas år av skörd av framgångar år av uppbyggnad, år av motgång och år av förändring eller allt i en salig blandning, början av en tid eller ett slut, fullbordandet av en cykel. Avslut och ny början, livets ständiga kretslopp. En gammal tradition vi brukat göra på nyår är att spå i tenn, vilket är en gammal finsk tradition men i år får det bli några väl valda kort istället.

Ser framemot det nya året, och dessa ord får vara dagens ledstjärna från Natasha Bedingfields låt.

”Live your life with arms wide open
Today is where your book begins
The rest is still unwritten ”

Gott Nytt År 🎆🎇❤️🧡💛💚💙💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.