Några dagar in på det nya…

Så har vi kommit in i 2022 och hur känns det? Några nyårslöften eller planer för året?

Våra pållar verkade inte ett dugg brydda över att vakna upp i ”Grannkommun” på nyårsdagen och det var en lustig sak som slog mig där på nyårsaftonen när vi höll på som bäst med flytten att just nyårsafton är ju annars en bra helg för hästmänniskor, det är ju en lång dag och festen behöver inte börja kl 15 vilket sällan funkar för oss med hästar utan man kommer oftast insläntrandes i bästa fall vid kl 19.00 och sen vill vi gå och nanna vid 20.30.

En sån dag när ändå huvudattraktionen sker vid 12slaget så finns det ju gott om tid, tom för en rejäl powernap som nästan är ett måste om man ska lyckas hålla sig vaken.

Missade Grevinnan och betjänten den här gången, kanske lika bra eftersom jag alltid har ett stort behov av att slå ihop klackarna och säga Amiral von Schneider så fort någon säger -Skål.

Några dagars ledighet kvar sen tror jag det blir en spännande vår, har införskaffat en riktigt bra lärarkalender. I övrigt har varit en bra ledighet, lugnt förutom några dagar med flytten. Lite avkopplande och roligt också med akupunkturen och som det verkar väldigt uppskattat av dem som fått ta del av den.

Såg en rolig bild igår kopplat till nyår som jag måste dela med mig av, jag tror det finns en del som kan känna igen sig i känslan den förmedlar.

Brr annars tycker jag det är onödigt kallt nu vissa dagar, tur man kan moxa för kyla har en väldig påverkan på en och det har inte heller minst märkts på det hästar jag kikat lite på den sista tiden. De mår ju också bra av att få lite moxa.

So long, så länge …💛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.