TGIF

Vilken vecka! Åkte i måndags ner till snökaoset , det började snöa i Gävle men det gick bra, det var liksom värst efter att jag kommit fram så det blev föreläsning inne hela dagen med Håkan Lundell, mycket tänder blev det.

Den ”långa”tanden kommer från en 3 åring och den lilla tanden är det som finns kvar 33 år senare hos en häst.

Även om man vet hur det ligger till så blir det mer synligt när det verkligen är konkret och det är fint att reflektera över sitt eget lärande mitt i allt när just lärande är något man jobbar med dagligen.

Vi skulle haft praktik på Stora Ekeby på tis men det var strömavbrott och även en del vägkaos så innan det var färdigt begav vi oss till Sundbyholm och hade praktiken där.

Vi utmanade oss själva rejält genom att köra helt utan böcker, så roligt det var och så mycket nytt jag lärde mig och fick prova på. Det är verkligen så sjukt intressant och spännande med den här kursen och jag är så glad att jag tog steget att testa , det har redan gett mig så otroligt mycket energi och inte minst nya vänner.

En av mina ”patienter”

Vi tyckte vi började nyss men är redan halvvägs in i utbildningen, tiden går…

Fick en glad överraskning också häromdagen, i en utlottning i någon amatörserie som Desideria deltog i under förra året så vann vi en sele, en jättefin Wahlstensele, man får nypa sig i armen och tack Desideria utan ditt deltagande hade inte chansen funnits att vinna selen och vilket fint pris, väldigt tacksam till alla som bidragit.

Till just Desideria har det klarnat med hingstval, det är en ” Classicer” som är högst upp på önskelistan.

Ha en trevlig helg 💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.