Kanske mest för egen skull…

Har haft en jättelugn helg, inte gjort många knop alls, det var behövligt, Jappen verkar ha tyckt det var bra han har hållit sig i närheten hela tiden och chillat, katter är ju grymma på att just chilla. Tittade på Nils van det Pohl igår och det är bara att 🙇‍♀️.

Just det där när man tycker man gör ingenting är intressant tycker jag för ofta då kommer det ganska mycket ideer, kanske inte till en början men sen så. Finns ju en del att planera för i skolan alltid och där har det dykt upp lite uppslag redan som blir perfekt att börja ta tag i under veckan.

Nu är vi också ungefär halvvägs in i akupunktur och TCM utbildningen och det är hur konstigt det än kan låta en bra avkoppling, jag gillar saker där man måste vara helt närvarande i det man gör och inte kunna fundera på en massa annat samtidigt som att tex rida , köra osv sådant som kräver fullt fokus.

Eftersom jag också är helt klar över att mitt bästa sätt att lära för egen del är att skriva och berätta så tänkte jag göra just det här i bloggen om akupunkturen och sättet att tänka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.