Tvi vale….

Ungefär så har den senaste tiden varit, har inte känt mig direkt kry på ett tag och har bråttats med huvudvärk som inte tillhört det vanliga,väldigt ofta, det har inte hjälpt med de vanliga pillren, vare sig mot migrän eller huvudvärk och har varit trött, bokade en läkartid och ganska snabbt kom de fram till att det är bihålorna som spökat, yeeyy tänkte jag då blir det ju bra när man får en penicillinkur kur , men hejsan om de spökade innan så var det inget mot för vad som drog igång sen, värk i ansiktet, ögonen och skallen , tål inte ljus eller höga ljud.

Har känts som någon liten figur antingen suttit och bankat med en liten vass hammare bakom kindbenen , i ögonhålan och i pannan och ömsom haft en liten kniv som denne stuckit i ena ögat, ungefär så…

Blä på riktigt, var på återbesök igår och fick värre mediciner och prova över helgen och om det inte börjar vända så blir det öron näsa hals till veckan.

Snacka om att ta energi, och då är ju inte detta någon ( farlig) sjukdom man blir ödmjuk när man tänker på alla dem som brottas med allvarliga sjukdomar, ständig värk osv och med det sagt så känner jag att jag har klagat färdigt, måste i ärlighetens namn vila ögonen också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.