Lost and found

Ni vet säkert ju det är när man flyttar och inte riktigt lyckas hitta rätt på alla saker efteråt, så tänker man nästa gång ska jag göra si och så och det ska vara ordning, jodå var så noga med att packa ner mina absolut viktigaste redskap (inte tortyrredskap) även om det kan se så ut utan bra massageredskap till häst osv,pärmar osv. Så långt var det ju jätte bra om jag sedan bara kommit ihåg vart just den påsen var, i förrgår hittade jag igen den, drygt 3,5 mån senare. Var ju som att hitta en skatt i det närmaste, så fint att lägga det till akupunkturen och kanske att de varit borta har gjort att man verkligen använt akupunkturen så mkt som möjligt istället.

Tuning forks och ”knådaren”

Det är ju annars lätt man lutar sig för mkt på det som är hemtamt och man redan behärskar. Så det fanns säkert en mening med att påsen varit borta.

Lite såhär ungefär:

Akupunkturen har gett mig en hel del nya kompisar bland de fyrbenta, som är mycket välkomnande och nöjda när man dyker upp.

Nu väntar några dagars påsklov och det är en riktig kontrast att vara i ett stall med en tyst häst och behandla mot min annars väldigt livligaoch fartfyllda vardag. Tror det är därför det är en sådan bra mix, det blir balans på det hela, mindfullness är det verkligen för man måste verkligen vara helt närvarande i det man gör.

En av mina kompisar med en härstamning som förpliktar, Bold 🦅 och Donato Hanover.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.