Påskar vidare…

Underbart väder igår 🌞 och lyckades faktiskt ta det lugnt, kändes att de var en sån där ”rechargedag” och då ger jag numera blanka katten i om det är en sådan dag man borde åka dit, göra det eller träffa dom, ni vet som det gärna blir när det är helger.

Fick ett meddelande om att jag inte längre är Trainee i Vibralite healing utan vid nu avklarat steg 3 så kan jag faktiskt titulera mig healer också, det är också en sådan bra sak som man tränar sig i att hitta lugn och hålla tankarna närvarande i nuet , bra träning för ”popcornhjärnan”.

För att fira detta så kommer jag köra en fri healing ikväll kl 20.00 . Vill man prova på så är det bara att skriva i kommentarsfältet.

Fick några bilder på Musse igår som värmde i hjärtat.

Musse med flickvännen Donna

Gillade verkligen också som ni, som också gillar siffror, kolla klockslaget…

Just nu lyssnar jag på Charlotte Dujardins bok

En otrolig historia om både med- och motgång och sen är det så roligt att höra om hur hästen var och så mkt detaljer, och om svårigheter som övervinns. Så intressant att så många hästar som är så bra har så mycket liknande egenskaper och egenheter oavsett vilken gren de är verksam i. De där speciella och riktigt bra är inte direkt klockrena i början alltid och ibland får man ju känna rätt hårt med att övertyga andra om de man själv ser i dem som kanske inte är lika uppenbart för de runtomkring. Det kan ju lätt förekomma en del gliringar för att inte sällan när det väl börjar fungera så vänder de kappan efter vinden och säger något i still med- Att det där skulle bli bra det har jag alltid sagt…. Tror att ni fattar vad jag menar hihi.

Det är väl just de där speciella och inte helt enkla hästarna som lär oss att det inte bara är vi som formar dem utan också dem som formar oss till att tänka till för att ge dem de absolut bästa förutsättningarna, något som är applicerbart på många områden i livet.

So long 💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.