Lååååånghelg….

Det har varit en bra helg ,tvingat mig till vila, mest läst och följt upp sånt som känns intressant. Passar på att kika lite på några fyrbenta ”nåldynor” som har varit ute och tävlat, det är ju också något som kommit till att det är spännande att se på dem som man nålat hur det går…. Har hunnit med att nåla några vinnare redan och idag var det en som vann på GS75. Det var jättespännande att titta på.

Ska passa på till veckan, har ju fått börja göra elevbehandlingar på riktigt och har haft ansvarsförsäkring nu ett tag och nu när det är en ledig vecka så har jag fått några bokningar, det ska bli kul. Det ser till och med ut som det kan bli en liten ”roadtrip” i veckan.

Det brukar ju bli lite olika uttryck när man håller på.

Ha en bra vecka nu alla 🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.