Summa summarum…

Ju förra vecka vaknade jag på torsdagsmorgon och mådde tjyvtjockt, det blev feber och hosta och allmänt blä…. Därav rätt så låg aktivitet förra helgen, försökte på alla sätt kurera mig med nålar och vindolja och G vet allt.

På söndag började det kännas bättre tack och lov. På måndag var det ju dags för terminsavslutning nere i Västerås och det vill man ju inte heller missa, det var dock rätt skönt att sitta stilla och bara lyssna på måndagen.

En föreläsning av veterinär som gav mycket matnyttigt och en sak som jag aldrig kommer glömma vad det hon sa om hästar och drag, jag själv hatar drag och redan som liten fick jag lära mig att korsdrag inte är bra för hästar heller, det har under livets gång dock resulterat i rätt många diskussioner om luft i stallar, jag hävdar att drag inte är detsamma som ventilation…. många hävdar dock motsatsen. Därför blev jag rätt glad över att veterinären sa just detta att drag är inte detsamma som ventilation. Drag ger bara nya bekymmer så det är betydligt bättre att göra något åt ventilationen om luften inte är bra.

Vi hade praktik hos en travtränare och fick se många fina hästar under tisdagen.

Nu är alltså denna termin av egna studier till ända och i sommar kommer jag kunna göra fler elevbehandlingar och det ska bli väldigt kul. Välkommen med förfrågningar.

Sen har jag gett mig själv en sommarutmaning tillsammans med Tekna men den håller jag för mig själv ett tag till.

Trevlig helg på er🍀⭐️💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.