Långhelg igen….

Och förkyld igen…. Det känns just nu som de bara avlöser varandra, så trött igår ,sov typ halva dagen och sen åkte vi med Desideria till seminstationen, dagens projekt.

Idag måste jag kika lite på travet såg att en pålle jag behandlade på praktiken sist ska ut i ett litet större lopp, det är spännande att följa och se hur hästarna ser ut och rör sig och hur det går för dem.

Terminen går ju mot sitt slut och på torsdag till veckan är det skolavslutning i kyrkan. Vi jobbar sedan en vecka till och sedan blir det semester. 🌴 Inget särskilt inplanerat förutom kursen där i Juli, skönt bara att vara herre över sin egen tid ett tag.

Har fått en del förfrågningar om kortläsningar också den sista tiden så får passa på när jag blir ledig. Kul med lite variation i det man gör också. I helgen också när jag inte känt mig superpigg har jag tittat på några avsnitt av Sound of Creation, så otroligt intressant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.