Måste bara blogga lite…

Så fin skolavslutning idag i kyrkan, det finns en sådan glädje och nostalgi , man får liksom kontakt med sitt inte barn, man minns hur pirrigt det kunde vara, när man stod där en dag som elever var det svårt att tänka sig att man någon gång i framtiden skulle stå uppleva skolavslutningen från det andra hållet, den vuxna, läraren eller som förälder.

Så härligt att se alla jättefina och glada barn med förväntan inför sommaren.

Ett fint avslut och kunde inte låta bli att dra ett kort idag när jag kom hem som ett slags eget avslut, och för det mesta blir jag fortfarande förvånad över hur träffande det allt som oftast är , eller vad säger ni ?

Glad sommar 🌹

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.