Akupunktur i vardagen…

Fick ett infall och började på att städa bilen idag, någonstans halvvägs började de bulta i skallen och började må illa, nog för att det var stökigt men inte så farligt så man ska måsta spy 🤮.

Har alltid varit känslig för ändringar i lufttrycket och det känns ju kvavt och lite som åska är på g. Har förresten hört att katter är väldigt känsliga för förändringar i lufttrycket, jag kan bli trött och låg, huvudvärk och illamående, började fundera på det och de dagar det varit åskväder har de båda legat och sovit i princip hela dagen innan…. Intressant.

Jihoo finns ju en mkt bra punkt för illamående , bara en sak , har haft fobi för handleder och sticka, nu går det finfint att göra på andra men det var ju det där med att göra på sig själv och då redan illamående och svettig innan, men hursomhelst kämpa …. Den satt där tillslut och mkt riktigt efter ett par minuter klingar illamåendet av. Då känns det som värt 💵💰💶.

Ni fattar varför man blir såld på akupunktur va….hur mycket vardagliga saker kan man inte hjälpa sig själv med… bra kbt också om man har stickfobi.

Lugnande punkter på hästar som är stökiga att sko 👍 Hormon- och punkter bra för fertilitet på någon som är svår att få dräktig, eller är brunstig hela tiden.

Allergier , eksem, stress eller bara välmående rent allmänt, det gjorde iallafall min dag just så mycket bättre…. 🌸

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.