Rinner iväg…..

Ja dagarna alltså….. inga problem med att få tiden att gå, förra helgen var vi till Solänget och tittade på Jolie, hon blev lite överraskad i starten när hästarna kom på henne så det blev en galopp , men hon gjorde ett bra lopp efter det som 4a.

Det var roligt att vi fick träffa en till delägare som var där norrifrån och det blev lite fotografering.

Titta noga ett foto utan leriga kläder eller täckjackor och byxor, undrens tid är ännu inte förbi . 🐎🤣

Det var några pållar som testat på akupunkturen också som gjorde fina prestationer , roligt att titta på, och sen var det några fina vänner som hade hästar som vann också så extra roligt.

Vi fick besked om att Desideria fortfarande var dräktig på 30 dygn så vi åkte och hämtade damen. Hon blev Helenadagen när vi kom hon stod inne i stallet men inte ensam och jag vi var in och sa hej innan vi blev bjudna på kaffe, vi skulle nog inte ha visat oss innan hon bankade och gnäggade och ville försöka ta sig ur boxen när vi gick till fikat+ den sedvanliga lägga huvudet på sned och tugga så hon ser helt stollig ut.

Kärt återseende var det och man pratar ju om ”gravidglow” på människor så varför skulle inte hästar kunna ha det, i vilket fall såg hon fantastisk ut, rund och fin och så glad , man glömmer bort hur fin de kan vara när man inte ser dem på ett tag.

Skutten( Tekna ) blev väldigt lycklig över att hon kom hem igen .

👑

Till helgen blir det kurs i Eskilstuna för min del, det ska bli jättespännande

tvådagars kurs i fasciabehandling för häst, där vi går igenom grunden för hästens fascia, utifrån anatomi och funktion med fokus på behandling genom koppning som fungerar fantastiskt bra för att lösgöra fascia samt att få igång både cirkulation och lymfflöde och fungerar utmärkt som en egen behandlingsform eller i kombination med andra kroppsterapier som t.ex. akupunktur eller massage då det är ett gammalt och unikt sätt att lösgöra fascia och få fascia att åter komma i naturlig balans så det kommer bli ett jättebra komplement till akupunkturen.

Vi kommer även att gå igenom och få prova på guasha som är ett redskap för att behandla den ytliga fascian på häst. Och vi kommer få en
introduktion till fasciamassage och fasciastretching. Det ska bli jättespännande och detta är något jag sett framemot väldigt mycket.

Det verkar inte bättre än att jag visst anammat ett av min pappas favorituttryck ”Kunskap är inte tungt att bära”. 👓👩🏽‍🎓📚📖🐎🎒🧳💼


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.