Samla ihop tankarna

Det var en intensiv kurs i helgen och väldigt intressant och spännande , teoretiskt och praktiskt. Så mycket information och så mycket som väcker nya tankegångar.

Får man frågan precis efter vad man lärt sig så brukar det mest se ut ungefär såhär😮 men när det fått sjunka in och man samlat ihop tankarna då blir det spännande.

Första dagen var det en hel del teori om Fascia och sen fick vi öva på koppning, det var mycket häftigt att se effekten av det och nästan det bästa vi fick koppor med hem så att vi ska kunna börja använda det direkt.

Nördig som är så tänker man genast att det här kommer blir super för just , den och den eller just de bekymren. Har redan två inbokade idag så det ska bli kul att använda det direkt.

Koppning är ju inte direkt något nytt utan ingår i folkmedicinen från Asien och har använts i ca 4000 år.

När man sätter en koppa så skapas ett undertryck i huden som ökar blodcirkulationen vilket då påverkar fascia och skapar utrymme i vävnaden.

Det ökar cirkulation i muskler och underhud, det påverkar lymfan och rensar ut slaggprodukter, lossar stelhet och ömma muskler effektivare än massage.

Så detta var första dagen och kommer berätta mer sedan. 🙂👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.