Allt har ett slut…

Snart slut på semester och visst har sommaren gått fort men samtidigt har den innehållit väldigt mycket också. Jag var ganska trött de första veckorna och det har varit skönt att vara hemma i sommar och kunnat ta dagen som den kommit.

Efter många om och men blev ju Desideria till slut dräktig och Smulan har flyttat in hos oss, det är så roligt att se henne och Jappen nu när de blivit kompisar. Jappen verkar mycket mera tillfreds också.

Har hunnnit studera en del i sommar och akupunkturat och lärt mig koppning och sen det här senaste med prover gällande näring och prestation på häst är mycket spännande. Har varit och tittat på Jolie lite när hon tävlat. Besökt Titanicutställningen och vi har haft lite besök från Finland under sommaren.

En termin kvar nu av hästakupunkturen, det ligger en tenta långt därborta i December( så fort som det går så är vi snart där).

Läst och lyssnat på många bra böcker och såhär långt är denna den bästa i sommar, har man inte läst, lyssnat på den så gör det….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.