Hemmablind…. Men plötsligt händer det.

Kämpa mot hemmablindheten det gör man ju alltsom oftast om man håller på med hästar och är en sån som tänker en del. Ibland kör man fast och man kan harva på rätt länge i det tillståndet. Kan säga att ibland blir det ännu värre med de egna när man börjar arbeta med att kika runt på andras och hjälpa till med det. Man kan kämpa på rätt länge och det bästa är att man har någon utifrån som kan komma med input men ibland så händer det att poletten trillar ner bara helt plötsligt.

Har haft ett sånt moment idag med Skutten, så nu har jag en plan, äntligen. Har dessutom fått en erfarenhet kopplad till akupunkturen som gör att jag känner att förståelsen just här har kommit till en ny nivå, real life cases är det bästa för det blir konkret, den här var kopplad till Mjälte och Magen som är så tätt sammankopplade.

Som så ofta grämer man sig att varför kom jag inte på det här tidigare…. Men trots allt är det ju de här hästarna som lär en , det är ju bara det att ibland är man lite trög.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.