Att drömma stort…

I det vardagliga livet är ju precis som det låter , det mesta vardagligt men då och då måste man ju tillåta sig själv att drömma stort.

Det här är en av mina saker , vi som håller på med hästar vet hur mycket de betyder för oss och vad de kan göra för alla dem som inte har det så lätt i livet av olika orsaker.

Det har skrivits många spaltmeter om detta så det är inte någon ny företeelse.

Boken The Horse boy och dokumentären med samma namn har varit inne på ämnet. De är fantastiska , läs eller se filmen.

Sen har vi ju The Mustang, filmen om fängelseinterner som får ta hand och vilda mustanger. Film är ju alltid film med vad det innebär men de här är ju ändå baserade på verkliga händelser.

Sen har vi ju kattcafeer dit människor går för att träffa katter. Det finns ett i Göteborg som blivit omåttligt populärt.

Purrfect Café-

Hur tillbringar man en helt ”purrfect day”? Kanske med att tassa in på Göteborgs första kattcafé där du kan avnjuta en rykande varm kattelatte, americatto eller cattuccino i världens bästa sällskap. Alla katterna på caféet är dessutom adoptivbara, så vem vet? Kanke slutar din ”purrfect day” med en ”purrfect match” som i sin tur leder till en helt ny familjemedlem. 

Det finns ju så oerhört många hemlösa katter så detta är ju en super idé på alla sätt….

Vi har också dessa fantastiska hundar med olika jobb, som träffar barn och gamla , läshundar ( som barn kan läsa för).

Sen har vi ju dessutom alpackor som också börjat användas inom djurterapi. De har ju en fantastisk ull också om man också tänker ur miljö/hållbarhetsperspektiv.

Det finns så mycket man skulle vilja göra och man ser att det finns ett stort behov, att få kontakt mer med djur och natur är något som vi alla behöver och är övertygad om att det finns oanade möjligheter i detta framledes det är väl bara så att det är någon som behöver gå före och visa vägen för visst vore det fantastiskt. 🦄🐴🐎🦙🐕🐈🐾

Denna filmen finns på Gaia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.