Vilken vecka….

Började med en tripp ner till Västerås på måndag och praktik hela dagen i ett stall vi varit i förut och så intressant nu när när det gått ett år och nu ser man verkligen det här med organens olika årstider. Det som är mycket behandling av just nu är mjälten, det är lite mellanårstid och mycket fukt. Skulle av detta då att drömma så kommer det snart växla till mer lunga och framåt vintern blir det mer njurar. Lunga har mycket med päls att göra också och det märks inte minst under de tider det är mkt med pälssättning och pälsfällning.

Det är riktigt häftigt hur mycket man har sett på detta året sen kursen började och hur annorlunda man börjat tänka och se saker.

Nåt som jag alltid tyckte varit så spännande och som jag skulle viljat ha som superkraft om man nu hade fått någon sådan så är det att kunna stämma blod- nu har jag väl iallafall fått det näst bästa att kunna få det att sluta blöda med hjälp av en nål på rätt ställe, i en del fall har det tom hjälpt med akupressur på rätt ställe, det är hur coolt som helst och man blir djupt ödmjuk inför denna mångtusenåriga kunskap.

Sen har det varit full rulle resten av veckan, för mig nya barn i skolan och ny årskurs.

I helgen har det varit Sundsvall Open och mycket trav att kika på, många bra prestationer av hästar jag behandlat så det har varit roligt att följa.

De tre musketörinnorna, Desideria, Tekna och Lina

Söndag och ny vecka ligger framför, tiden springer verkligen och innan man vet ordet av är det jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.