Höstdagjämning och händelserik vecka.

Denna vecka var det dags för en trip ner till Västerås och två hela dagar av praktiska övningar.

Första dagen var vi ett islandsstall och här träffade jag Ragnar eller, Ragnar träffade mig. Vi stod ute och samlade ihop oss för att börja när en något diskret mule puffade på mig i ryggen och där stod en mycket kontaktsökande Ragnar, det var inte svårt att välja vilken häst jag skulle ta itu med först. Sådan härlig personlighet och han hade nog helst viljat krypa ner i fickan och följa med hem om han fått plats, tyvärr bagageutrymmet i min Hyundai räckte inte heller, men så otroligt gullig häst.

Ragnar

Dag 2 hade vi ynnesten att ha Sissi Evans med oss och jag var ju på Fascia del 1 i somras så har ju träffat henne och hon är galet inspirerande och fantastisk på alla sätt. Ser framemot att till våren få fortsätta med del 2 fasciakursen. De är ett bra team Sissi och Mariette.

Mariette introducerar också så mycket nya saker som man inte sett förut, den här gången kom jag hem med både Crosstape och magneter att sätta på akupunkturpunkter. Har testat under veckan på mig själv och vilken fart det blev på cirkulationen i mitt vänsterben som fått sina törnar under livets gång. Så smidigt också att kunna använda på de som är nålrädda och tex magneterna går ju att använda med kinesiologitejp även på häst.

Crosstape och liten magnet under plåster.

Så ytterligare nya verktyg att lägga till i sin låda.

I helgen blir det lugnt, vila och återhämtning står på schemat för min del , blir att titta på lite patienter som springer på travet på tv, alltid lika spännande. Trevlig helg❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.