Det brinner i bröstet….

Såg Danny på tv med någon ny låt och jag kom att tänka på att det är en av hans låtar som jag verkligen gillar och det är den med det brinnande bröstet och som för övrigt verkligen är att slå huvudet på spiken just nu.

Började känna mig lite krasslig på tisdag och det blev värre, på onsdagmorgon mådde jag riktigt räv och sen har det bara fortsatt. I sin enfald så tror man ju det att en förkylning det vänder ju snabbt, jo tjena. Har hostat värre och värre, nätterna ska vi inte prata om , covidtesten har varit negativa , kommer ihåg en gång i tonåren då jag hade siktet inställt på Junior SM och min tränare från Stockholm var uppe och hade träning, jag kände mig inte direkt kry men träna det skulle jag och det gjorde jag , det gick ju bra men hostnätterns som följde var inge vidare och det blev besök hos farbror doktorn som konstaterade att jag hade dubbelsidig lunginflammation och sen frågade han lite fint

-Du har väl inte ansträngt dig något när du varit i det här tillståndet?

-Näe absolut inte😇. Skämmes på sig… men fattade nog inte riktigt inte att det var så illa.

Det florerade ju nåt skojigt på fejjan för ett tag sen om olika typer om människor på akuten, kommer en hästmänniska dit då är det bara att plocka in den direkt för har de väl kommit dit så är de i det närmaste döende, inget fejk.

Näe hästfolket klagar inte onödan direkt men ibland skulle det nog inte skada om vi var lite kinkigare, för vår egen skull.

Nu väntar jag jag bara på att de ska öppna på mottagningen så man får boka en tid. Läsa orkar jag inte men denna har i ljudformat fått hållit mig sällskap på småtimmarna de senaste nätterna + Smulan då såklart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.