Inspirerande örtmagi….

Har ju varit tyst ett ganska långt tag, man kan göra en sammanfattning, sjuk länge, bättre helt ok och sen började skiten om… tröttsamt men det är ju såna tider nu helt enkelt.

Var ju hemma vid förra månadens kurstillfälle och det börjar ju dra ihop sig mot slutet , galet faktiskt hur fort det har gått , hela 1,5 år. Det var skönt att komma ner och repetera inför slutproven och så hade vi en mkt inspirerande föreläsning om örter som är en mkt viktig del av TCM. Har alltid haft en dragning till örter och naturmedicin men trots detta är jag helt hopplös på att sköta växter, speciellt krukväxter, I kill them all….

Fick ett eget mkt hett tips för immunförsvar, lungor och för den delen allergi som ska vara rena dundret och den kommer nog behövas framledes så det ska jag beställa, hm just nu verkar det som många är i behov av nåt sånt, så mycket sjukdomar som snurrar runt.

Nä nu äre kväll….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.