End of November-Many shades of grej….

Men det är mindre än en månad till vintersolståndet, jippie.

Det laddas för advent på många håll och det är ju verkligen en härlig tid när man jobbar med barn .

Det har varit mindre nålande sista tiden så ”Skutten” kommer få rycka in mer än vanligt nu så här på sluttampen. Man behöver ju repetera innan man ska göra prov.

Hoppas att i December få tid och möjlighet att se den nya Avatarfilmen, verkligen något att se framemot.

Desideria verkar rätt nöjd med livet för dagen och hennes största passion just nu verkar vara mat och inte så mkt annat. Jag trivs bra i rollen som i huvudsak ”matmor”. Näring och allt där till har ju varit en stor del i mitt hästeri länge och det blir mer och mer framförallt nu också med prover och där man kan ställa in rätt tillskott. Man lär sig något nytt i princip hela tiden och det är ju fantastiskt, ibland slås man av tanken att tänk om jag hade vetat det här när jag hade den eller den hästen… men ingen idé att gråta över spilld mjölk utan man får istället vara glad över de kunskaper man fått genom att rota i de problem som olika hästar har haft, det är ju genom ens egen nyfikenhet och vilja att kunna lösa deras bekymmer som man faktiskt lärt sig en massa mer.

Fick ett boktips av mamma som jag börjat läsa för nöjes skull, annars är det ju mycket läsning både i jobbet och plugget men man kan behöva något för nöjes skull med ibland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.