In the end….

I slutet på året är det alltid mycket som ska göras och mycket saker som ska hända…. Tvärtemot vår årstid egentligen, en årstid då vi borde dra ner på tempot och söka mera inåt, men händer det? Näe , kanske därför så många upplever att de är så otroligt trötta nu….

I december drabbas jag av paniken att inte använt friskvårdsbidraget men hör och häpna i år hittade jag en som sysslar med frekvensterapi genom Scio, har ju testat det både själv och på hästarna och det har varit otroligt effektivt. För några år sen var jag så dålig i vad vi här i väst kallar IBS vad jag med Scion då fick veta var att jag hade något som kallades läckande tarm. Det var bra efter behandling väldigt länge men hade börjat smyga sig på igen innan jag började läsa akupunktur men efter har jag kunnat hållit efter det med akupunktur och börjat fatta hur kyla och fukt påverkar kroppen vart mina obalanser sitter och vad jag kan göra själv så 🌶️ 🌶️ har jag varit så gott som symptomfri i nästan 1,5 år.

Så ja jag har bara goda erfarenheter av Scio, jag tillhör ju också den ska som är övertygad om att just frekvenser, ljud och ljus och kvantmedicin är en stor del av framtiden, så blev jätteglad när jag äntligen hittade något för mig i det man kan välja mellan.

Blir en lugn eftermiddag med lite titt på trav, ( underbart att slippa vara i den kallhålan Bergsåker just idag).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.